Skip to content (Press Enter)
info@feelculture.com
0
Health Coach

Health Coach

  • Home
  • About
  • Services
    • ヘルスコーチセッション
      • Pricing Page
    • ヴィーガン初心者ガイド
    • (有料版)ヴィーガン初心者ガイド
    • ヴィーガンスナック&スイーツ
  • Shop
    • Cart
    • Checkout
    • My account
    • 特定商取引法に基づく表記​
    • プライバシーポリシー
  • Contact: カウンセリング予約
Health Coach

Health Coach

0
  • Home
  • About
  • Services
    • ヘルスコーチセッション
      • Pricing Page
    • ヴィーガン初心者ガイド
    • (有料版)ヴィーガン初心者ガイド
    • ヴィーガンスナック&スイーツ
  • Shop
    • Cart
    • Checkout
    • My account
    • 特定商取引法に基づく表記​
    • プライバシーポリシー
  • Contact: カウンセリング予約
info@feelculture.com
Health Coach

Health Coach

  • Home
  • About
  • Services
    • ヘルスコーチセッション
      • Pricing Page
    • ヴィーガン初心者ガイド
    • (有料版)ヴィーガン初心者ガイド
    • ヴィーガンスナック&スイーツ
  • Shop
    • Cart
    • Checkout
    • My account
    • 特定商取引法に基づく表記​
    • プライバシーポリシー
  • Contact: カウンセリング予約
HomeCheckout

Checkout

feelculturejapan

Kamakura Hiking & Shojin Cuisine Meetup 鎌倉ハ Kamakura Hiking & Shojin Cuisine Meetup 
鎌倉ハイキング&精進料理イベント

#東京ヴィーガン発酵meetup 
#TokyoVegan&Fermentationmeetup
#Vegan #ヴィーガン
#鎌倉ヴィーガン #鎌倉ヴィーガン
#vegankamakura
#ヘルスコーチ #healthcoach
#feelculturejapan #ohvegan 
#ヴィーガンレシピ #veganrecipe
#オーガニックライフ #organiclife
#プラントベース #plantbased 
 #iinalumni #weareIIN #feelculturejapan #マクロビ #アウトドアクッキング 
#メスティンレシピ #kamakurahiking 
#鎌倉ハイキング
#メスティンレシピ 
#mesttin 
#精進料理 
#アウトドア精進料理
#outdoorcooking
#shojin
鎌倉ハイキング&アウトドア精進料理 鎌倉ハイキング&アウトドア精進料理
Kamakura Hiking & Outdoor Shojin Cuisine
5/21(日)に開催
Meetup event will be on May 21, Sunday.
もうすぐ募集締め切り。お早めに!
Profileのリンクから。
Please see the link in the bio.

#鎌倉ハイキング
#精進料理
#kamakurajapan 
#kamakurahiking
#Shojincuisine
#shojinryori 
#精進料理レシピ 
#アウトドアクッキング
#メスティンレシピ
#mesttin 
#アウトドア精進料理
Kamakura Hiking & Outdoor Shojin Cuisine mini-Work Kamakura Hiking & Outdoor Shojin Cuisine mini-Workshop
鎌倉ハイキング&アウトドア精進料理ミニ講座
Would you like to experience hiking and outdoor Shojin Buddhist Cuisine in Kamakura?
鎌倉の自然の中で、ハイキングとアウトドア精進料理を楽しんでみませんか?

ずっとやりたかったハイキングのイベント。鎌倉の新緑を行くハイキングだけでも充分楽しめるのに、さらに大瀬由生子先生の精進料理ミニ講座で、精進料理が学べて試食できるかなりスペシャルなイベントに。コースの終点は大仏😊

This is the hiking Meetup event I've always wanted to do. In addition to hiking, there is also a Shojin Buddhist Cuisine mini cooking workshop taught by Yuiko Ose, and visit of the Great Buddha, so you can fully enjoy the half day.

[Information]
Date and time: Sunday, May 21, 2023
12:20 pm – Meet at Kitakamakura Station West Exit
Participation fee: 2,500 yen
Reservation required: Please reserve your spot using the form in the link of my profile.
Reservation form: https://forms.gle/i4GsPjowJbTjCWxWA

Please register early as the number of participants is limited.

 日時:2023年5月21日(日)12:20-17:00
 集合場所:北鎌倉駅 西口開札出口 12時20分集合
 参加費:2,500円(大仏拝観料は含まれません)
 要予約:予約フォームから予約をお願いします。(プロファイルのリンクから)
 https://forms.gle/i4GsPjowJbTjCWxWA

人数に限りがあるので、申込みはお早めに.!

#vegan #ヴィーガン
#ベジタリアン #vegetarian
#kamakurajapan 
#kamakurahiking 
#kamakuragreatbuddha 
#shojincuisine 
#精進料理レシピ 
#精進料理
#鎌倉大仏
#大仏ハイキングコース 
#tokyoveganfermenrationmeetup 
#東京ヴィーガン発酵Meetup
#meetupevent 
#アウトドア精進料理
#鎌倉ヴィーガン
#tokyoguide 
#vegankamakura 
#feelculturejapan
#ohvegan 
#メスティンレシピ 
#outdoorcooking
アウトドアクッキング精進料理 Outdoor アウトドアクッキング精進料理
Outdoor Cooking: Shojin Buddhist cuisine (vegan) 
今回のメスティンクッキングは、精進料理がテーマ。

クッキング中、メイン食材を一瞬でカラスに盗まれるという大ハプニングが〜😭
アウトドアクッキングには、天候だけじゃなく、こんな試練も😅

が、なんとか持ち直して完成。
しかし、恐るべしカラス💢

鎌倉のハイキングは、都内から手軽に自然を満喫できてオススメ。
しかもハイキング終了後は、すぐ街で観光したり遊べて楽しい👍

The focus of our Messtin Cooking this time is Buddhist cuisine. Interestingly, a major mishap occurred when some crows stole the main ingredients, causing big distress 😭. 

Fortunately, we were able to recover them and finish up the dishes!

For those who enjoy nature, hiking in Kamakura is an ideal way to spend the day. And after the hike, it's would be nice to explore the city's sights (ex. visiting the Great Buddha or pretty temples) and engage in local activities (ex. workshops) 👍."

Would you be interested in joining our outdoor cooking?

#Vegan #ヴィーガン
#鎌倉ヴィーガン #鎌倉ヴィーガン
#vegankamakura
#ヘルスコーチ #healthcoach
#feelculturejapan #ohvegan 
#ヴィーガンレシピ #veganrecipe
#オーガニックライフ #organiclife
#プラントベース #plantbased 
 #iinalumni #weareIIN #feelculturejapan #マクロビ #アウトドアクッキング 
#メスティンレシピ #kamakurahiking 
#鎌倉ハイキング
#メスティンレシピ 
#mesttin 
#精進料理 
#アウトドア精進料理
#outdoorcooking
#shojin 
#japanguide
発酵:ぬか漬け作り講座&細巻き Challeng 発酵:ぬか漬け作り講座&細巻き
Challenge min Making Rice bran pickles & Rolled Sushi (Meetup)

4/30/2023に開催したぬか漬け講座
外国人の参加者もいてみんな和気あいあい。
日本人の方も英語が話せる人が多くて助かった〜!

ぬか漬けはヴィーガンにはピッタリ。

持ち帰ったぬかでぬか漬けを作ったら教えてね😊
If you make nukazuke pickles with the rice bran bed you made, please show us😆

#ぬか漬け
#ぬか漬け生活 
#発酵講座 
#nukazukepickles 
#nukazuke 
#japanesefood 
#tokyovegan 
#meetupevent 
#tokyoveganfermenrationmeetup
#vegan
#ヴィーガン
#ヴィーガンレシピ #veganrecipe
#グルテンフリー  #glutenfree
#オーガニックライフ #organiclife 
#プラントベース #plantbased 
#ヘルスコーチ #healthcoach
 #iinalumni #weareIIN #feelculturejapan #マクロビ #ohvegan
桜を追い上げて東北の旅 part2 Tohoku tri 桜を追い上げて東北の旅 part2
Tohoku trip to chase cherry blossoms part2
田沢湖→乳頭温泉→盛岡へ
Tazawa lake ->Nyuto onsen ->Morioka after Kakunodate

角館の後に田沢湖に行ったら、思いがけず桜が満開だった。
田沢湖の周り20knを早朝にサイクリング。
満開の桜を独り占めできたよ。

秘境中の秘境の温泉、乳頭温泉の鶴の湯に。
秘境なのに結構な人がいてびっくり。
乳頭温泉の温泉巡りでも全部の温泉を制覇したくなった。

盛岡は冬並みに寒かったのに、桜は完全葉桜😭

NYタイムズが選ぶ「今年行くべき世界の旅行先」に盛岡は2位に今年選ばれたってことは知らなかった。
1位のロンドンの次が盛岡っていうからすごい!

盛岡のレストランバーで出会ったインド人にこのことを聞いてビックリ!

いろんな出会いがあって旅は楽しい。

#東北の桜
#cherryblosdoms 
#桜のある風景 
#田沢湖
#乳頭温泉
#鶴の湯
#盛岡
#Tazawako
#Nyutoonsen
#Tsurunoyu
#Japanttavel
#Japanguide
#sakurajapan
#cherryblossomtrip
#今年行くべき世界の旅行先
#cyclinginjapan
#morioka
#ヴィーガン
#vegan 
#ヴィーガンの旅 
#vegantrip
Cherry blossoms in Kakunodate in Akita 
ずっと行きたかった桜の角館(秋田県)
Kakunodate's cherry blossoms that I've always wanted to see
例年より1週間早くて、葉桜だった〜😭
が、散り行く桜も趣き深い🌸

いぶりがっこ、好きだわ〜!!
完全ヴィーガンのおつまみ👍

Iburigakko (smoked daikon radish pickles) is local food in Akita and very good with sake👌
#角館
#角館武家屋敷 
#角館の桜 
#kakunodate
#桜
#cherryblossom 
#いぶりがっこ 
#ヴィーガン
#veganfood
発酵体験:ぬか漬け作りに挑戦& 巻き寿司試食Challenge in Making Rice Bran Pickles and Enjoy Rolled Sushi (Tokyo Vegan & Fermentation Meetup Event) 

発酵の専門家・大瀬由生子先生の失敗しないぬか漬け作り講座です。大瀬先生とのコラボイベント開催!

Join us and experience the making of nukazuke (rice bran pickles), a cherished Japanese culinary tradition. 

In this workshop, you will learn the fundamentals of Japanese fermentation and get hands-on experience making a nukadoko (rice bran bed) for the first time.

Date: April 30, 2023 
two sessions are available 
1. 10:30-12:00
2. 14:00-15:30

Fee: 2,800 yen 
Place: Rakuraku Terrace (3min. from JR Kanda st.)
Reservation is required.
Please see the link in my bio for the detail.

失敗しないぬか漬け作り講座。
今回、Meetupグループのイベントとしても開催し、外国人の方にも楽しめる内容です。

日時:2023年4月30日(日)
1回目10:30-12:00
2回目:14:00- 15:30
各回6名 要予約

参加費:2,800円
場所:楽々テラス(JR神田駅徒歩3分)

作ったぬか床は持ち帰り、ご自宅でお好きな野菜などでぬか漬けを楽しめます。
詳しくはprofile のリンクから。

#ぬか漬け 
#ぬか床作り 
#発酵講座
#ヴィーガン
#meetupevent 
#東京ヴィーガン
#vegan
#ricebranpickles 
#ricebran
#japanesefermentation 
#tokyovegan
#plantbased
#tokyomeetup 
#japanesefoodworkshop
さらに読み込む Instagram でフォロー

最近の投稿

  • ヴィーガン初心者ガイド
  • ランニングをしよう!
  • Hello world!
  • Things You Should Know About Health
  • Why everybody needs a coach

About

Hi, I am Romy
Hi, I am Romy

ヘルスコーチの菊地です。健康的なライフスタイルの改善やヴィーガン(完全菜食主義)の食生活へ移行を目的としたコーチングを行っています。

Follow Me!
© Copyright 2025 Health Coach. All Rights Reserved. プライバシーポリシー